Roadtrip - Frankrike

 



 
 
 
 
 
 
 
 

Det här var den senaste resa jag gjorde i februari där jag och tre vänner bilade ner till Frankrike för att bo i en liten stuga mitt uppe bland bergen. Vi couchsurfade hos okänt folk på vägen ner och vi fick lära oss lite om deras kulturer, städer och göra egna crêpes(!). Väldigt bra sätt att lära känna nya människor på, måste jag säga. Vi sov även på världens mysigaste/finaste/mest excentriska hostel jag någonsin varit på där det fanns en kristallkrona och tavlor i varje toalettbås, samt små söta hus uppsatta på vägen utanför duscharna.

Vi hade även väldigt roligt på vägen ner, har nog aldrig tyckt om att åka bil lika mycket som då, i bilköerna tog vi på oss våra fina masker som vi fick från våra Happy Meals och hade på hög musik samtidigt som vi spelade luftgitarr. Bra sätt att fördriva tiden och minerna på människorna i bilarna bredvid var ju absolut priceless. Vi stannade ett tag i Paris, traskade på fina gator, gick på Louvren och åkte längst upp i Eiffeltornet – ni vet, sånt där man måste göra när man är i Paris. Slutstoppet var Nice och det var helt otroligt. Vi bodde i en liten by mitt uppe bland snöiga berg, så underbart vackert. Vi åt baguetter varje dag, spelade monopol, duschade i isvatten, tog långa promenader och bara njöt. Vi åkte även på en utflykt till Monaco där vi såg det berömda Monte Carlo Casino och alla rika invånare, på vägen dit såg vi också en bergsget! (sista bilden). Bra resa med andra ord, och min allra första långa roadtrip!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback